Hogyan leszel profi felhasználó, a Windows 10 könnyedén csomag segítségével?

Tudom, hogy nem egyszerű az át állás, sok minden máshol van, nem úgy néz ki, bonyolultnak tűnik. Ha most megrendeled, és megnézed a videókat, csak másfél óra, akár egy jó mozifilm. Holnapra te is, profi módon kezeled a Windowsod.

Most: bonyolult. Holnap ilyenkor: profin használod.

{

Gratulálok a munkádhoz. Nagyon élveztem, hogy nem vagyok időhöz kötve, nem kell utaznom. A videókon nagyon jól érthetőek a magyarázatok, élvezhető az előadás. Nagyon tetszett a jó minőségű kép és hang. És az is, hogy könnyedén visszakereshető bármelyik anyagrész, így a saját tempóban haladhatok és bármikor újra átnézhetem az anyagokat.

Péter

Honnan tudom, hogy neked is segít?

Közel 25 éve foglalkozom számítógépekkel, és azon belül a Windows operációs rendszerekkel. Pontosan tudom, hogy egy-egy nagyobb rendszer váltáskor milyen nehézségekkel kell szembenéznie a felhasználóknak. A Windows 10 könnyedén csomagban minden olyan lényeges változást lépésről lépésre bemutatok, amivel segítek neked átlendülni a kezdeti nehézségeken.

Hogyan segít neked is a Windows 10 könnyedén csomag

A Windows 10 könnyedén csomag 3 részből áll. Egy e-könyvből, és 10 nagyfelbontású videóból, és egy kinyomtatható A4-es súgó kártyából. A videókban, a könyvben leírtakat, lépésről lépésre megmutatom, megnézed a videókat, a bemutatott lépéseket egyszer-kétszer meg csinálod és holnap ilyenkor már profin kezeled a Windowsod

 

#1. Tíz nagyfelbontású HD videó

 • Ismerkedés a csempékkel, amik segítenek megszűntetni az asztalon az ikon erdőt.
 • Mi az a feladatnézet, hogyan nyisd meg pillanatok alatt a napokkal korábban szerkesztett dokumentumokat.
 • Ismerkedés az új virtuális asztalokkal, és a dokkoló segéddel.
 • Hogyan tudsz bármilyen saját mappát ki tenni a fájlkezelő új navigációs paneljére.
 • A legfontosabb beállításokért irány a műveletközpont.
 • Szűrők a keresőben így tudod jobban szabályozni, hol történjen a keresés.
 • Varázsold egyedivé, az asztalt, a tálcát, és a start menü megjelenését.
 • A billentyű kombinációk, így érd el gépelés közben gyorsabban az egyes funkciókat.

3 975 Ft

#2. Windows 10 könnyedén e-könyv

Az e-könyv és a videók segítségével nem csak a lentebb felsoroltakat, hanem még számtalan új funkcióját ismerheted meg a Windows 10 rendszernek. Ezekkel az ismeretekkel garantáltan profin kezeled majd az új rendszered. 

 

 • Hogyan tudsz új csempét ki helyezni
 • Hogyan méretezd át a csempéket
 • Hogyan szervezheted csoportokba a csempéket
 • Hogyan használd a start menü alkalmazás listáját
 • Hogyan használhatod ki az idővonal funkciót
 • Hogyan használd az ablak elölnézetet
 • Hogyan tudsz váltani a nyitott alkalmazások között.
 • Hogyan alítsd pontosan fél képernyősre (Dokkold)egy alkalmazás ablakát
 • Hogyan használd a navigációs panelt,
 • Hogyan tudsz új elemeket felvenni rá.
 • Hogyan szabályozhatod, hogy mi jelenik meg a művelet központban.
 • Mire jók a vezérlő gombok a keresőben
 • Miként tudod személyre szabni az asztal megjelenítését
 • Hogyan tudsz különböző témákat beállítani, és hol tudsz ilyeneket beszerezni
 • Hogyan használd a billentyű kombinációkat

3 975 Ft

#3. Kinyomtatható A4-es súgó

A zárt oldalra belépve találsz majd egy “LETÖLTÉSEK” menüpontot. Ahol az e-könyv, mellett egy igazán hasznos segédeszközt is megtalálsz. Nyomtasd ki ezt az A4-es Súgót. Ha van lamináló géped akkor lamináld, ha nincs akkor a legtöbb fénymásolással foglalkozó helyen ezt is megcsinálják neked. Csak tedd a géped mellé, és bármikor szükséged van egy billentyű kombinációra, ott az azonnali segítség.

3 975 Ft

Mit üzennek, akik már kérték a Windows 10 könnyedén csomagot?

w

A videókon bemutatott lépések jól követhetők, érthetők és könnyen tanulhatók. Előnye, hogy ha valamit nem értek vissza mehetek és újra megnézhetem. Korábban voltam igazi tanfolyamon, ott minden sokkal gyorsabb nem ennyire érthető.

Júlia.

w
A könyv és a videók érdekes és hasznos ismereteket nyújtanak. Nem vagyok kezdő, de még én is találtam benn újdonságot. A videók nagyon jól, érthetők, kezdőknek és haladóknak is nagyon hasznos segítség. Nagyon megéri az árát.
László
w

A videók pont azt nyújtották, amit vártam tőlük. Nagyon jól kidolgozott anyag, részletes, érthető magyarázat, a beszéd, és amit mond, jól érthető. Látszik, a hozzáértés, és a lelkesedés, csak ajánlani tudom másnak is.

Zsolt.

Kérd most a saját csomagod

Kattints itt lent a piros “MEGRENDELÉS MOST” gombra. A pénztár oldalon töltsd ki a megrendeléshez szükséges adatokat. Normál átutalással vagy a PayPal rendszerében már kártyával is tudsz fizetni. Kiválasztás után, küldd el a megrendelésed.  

A Csomag tartalma

#1 Tíz nagyfelbontású videó

A csomag 10 nagyfelbontású HD videót tartalmaz, összesen másfél órányi tudásanyag. Tömören, de mégis érthetően, és vissza kereshető minden lépés és információ. A videók bármikor korlátlan alkalommal megnézhetők.

#2 Letölthető e-könyv

A 10 videó feldolgozása e-könyv formátumban, részletes magyarázatokkal és képekkel. Letölthető, és akár ki is nyomtatható, a könnyebb olvasás érdekében.

#3 Kinyomtatható súgó kártya

A csomaghoz tartozik még egy A4-es nyomtatható súgó kártya is, ami a Windowsban használható 24 legfontosabb billentyű kombinációt és leírását tartalmazza. Töltsd le nyomtasd ki és tedd a géped mellé, hogy bármikor, használhasd, ha szükséged lenne rá.

3 975 Ft

Gyakori kérdések és válaszok

Itt azokra a kérdésekre találod meg a választ, amit a legtöbben kérdeztek mielőtt megvásárolták a Windows 10 könnyedén csomagot.

Meddig él a hozzáférésem?

A hozzáférésed korlátlan ideig él. A jelentkezésed után a Windows 10 könnyedén csomag zárt felületére bármikor bejelentkezhetsz, nincs semmilyen limit, így a saját tempódban tudsz haladni az anyag elsajátításával.

Nem vagyok technikai zseni, menni fog ez nekem?

A Windows 10 könnyedén csomagot úgy alakítottuk ki, hogy bárki, könnyedén eltudja sajátítani a bemutatott lépéseket. Nem kell technikai zseninek lenned, sőt. A tananyagot emberi nyelven írtuk, a videók pedig lépésről lépésre útmutatást adnak, neked csak le kell másolnod, és egy-két alkalommal megismételni, begyakorolni a látottakat. 

Hogyan fogom megkapni a csomagomat?

Miután rendezted a Windows 10 könnyedén csomag csatlakozási díját, aktiváljuk a hozzáférésedet a zárt felülethez. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót e-mailben fogod megkapni. A videókat és a letölthető anyagokat a zárt felületre bejelentkezve találod majd, átlátható, rendezett formában, így bárhol, bármikor és bármilyen eszközről el tudod érni azt.

Bárhol bármikor elérhető, bármilyen eszközről?

Természetesen igen. A zárt rendszerünknek köszönhetően a Windows 10 könnyedén csomag videói és a letölthető anyagok egy online, bármikor, bárhonnan elérhető felületen találhatók. Akár otthonról, akár utazás, vagy nyaralás alatt is el tudod érni, asztali gépről, laptopról, tabletről és okostelefonról egyaránt.

Milyen formátumban kapom meg az anyagot?

A Windows 10 könnyedén csomagban található anyagok formátumát mindig az adott téma alapján készítettem el. Szem előtt tartva, hogy a lehető legkönnyebben tudjam neked átadni azt, amit tanítok, így a teljes anyag elérhető szöveges formátumban is. Hogy könnyű legyen az ismeretek elsajátítása az anyagot videós formában is megtalálod majd. A videókat képernyőrögzítéssel készítettem, így tudom a lehető legjobban megmutatni azokat az információkat, amelyek segítenek neked profi felhasználóvá válni.

Mi van, ha elakadok, hogy tudok segítséget kérni?

A személyes Skype konzultáción felül a zárt honlapról bármikor tudsz nekem írni egy e-mailt, ami prioritást élvez a máshonnan érkező e-mailekkel szemben. Továbbá rendelkezésedre állok a Facebook csoportunkban a PC Egyszeregy Facebook oldalon is.

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás