GRATULÁLOK! Az e-könyv regisztrációd sikeres volt! A letöltési linket pár percen belül emailben megkapod,

amíg megérkezik az e-mail, nézd meg az alábbi videót, a Windows registry fájlokról:

Szeretnék neked bemutatni, egy letesztelt, és azonnal alkalmazható, Windows Registry beállítás gyűjteményt.

Amely segítségével pillanatok alatt, szó szerint néhány kattintással, biztonságosan beállíthatod a Windowsod.

Már évek óta használtam a számítógépet, örültem, hogy működik úgy ahogy. A telepítés után, a kisebb nagyobb beállításokat már elég jól kezeltem. De a regisztrációs adatbázist, igyekeztem messze elkerülni. Egészen addig, amig szert nem tettem a napi használatra vásárolt gépem mellett, egy használt, de jó állapotú laptopra. Amikor felraktam rá még a Windows 7-est, már akkor tudtam, ő lesz a registryvel való ismerkedéseim során, a kísérleti nyúl.

Így jöttem rá, hosszú éjszakába nyúló tesztelések árán, hogy egyáltalán nem is olyan bonyolult, és nem kell félnem a használatától. Mindennek a lelke, egy biztonsági mentés, és persze az, hogy tudd, miként állíthatod vissza az adatbázist ebből a mentésből, vagy hogyan tudod a géped visszaállítani a korábbi állapotra. (Ha elrontasz valamit, akkor a korábbi jól működő állapotra).

Bármennyit is kerestem kutattam…

Máshol a megoldások után, valahogy folyton a regisztrációs adatbázis szerkesztése körül kötöttem ki. És persze mindig voltak rendre, vissza, visszatérő megválaszolatlan kérdéseim. Egy idő után azt vettem észre, hogy ezek a kérdések másoknál is felmerülnek.

 • Veled is előfordult már, hogy szerettél volna használni egy funkciót, egy szolgáltatást, de alapértelmezésben nem volt elérhető.
 • Veled is megesett már, hogy hozzáadtál volna egy menüpontot a helyi menühöz.
 • Vagy éppen elvettél volna egy zavaró menüpontot belőle.
 • Egyszerűen csak szeretted volna egy picit gyorsabb működésre bírni, a lassan dolgozó géped.
 • Szeretnéd, ha egy fárasztó nap végén gyorsabban leállna a géped, nem kéne percekig várni arra, hogy kikapcsoljon.

Csak a registryben lehet beállítani…

Már mindent átnéztél, a vezérlő pulttól a gépházig, de sehol nem találtad a kérdéses beállítást. Aztán valaki felvilágosított, hogy ezt bizony a registry-ben tudod csak beállítani. Ajjaj, már a szó hallatán is borsódzik a hátad, nem, a regisztry veszélyes, hogyisne, hogy aztán majd tízezrekbe kerüljön a javítás. Nem, a regisztrációs adatbázis szent, ahhoz nem nyúlunk. Mindenki azt mondja, hogy ne, ne csináld, ha jót akarsz. 

Ha hallgatsz rájuk sosem lesz olyan a Windowsod, amilyennek te szeretnéd.

Én pedig most azt mondom, ne félj, vágj bele nyugodtan. Ha megfelelő körültekintéssel csinálod, biztos, hogy nem lehet baj. De még ennél is tovább megyek. Ha azokat a regisztrációs adatbázis módosító fájlokat használod, amit én adok neked, és a módosítás előtt készítesz egy biztonsági mentést az adatbázisról. Akkor garantált a siker. A fájlok, amiket tőlem kapsz, többszörös tesztelésen mentek át, és soha egyetlen esetben sem okoztak hibát a Windows működésében.

Hogy miért is beszélek neked erről?

A Titokzatos Windows registry című könyvem írása során, több száz témába vágó weboldalt néztem át, és gyűjtöttem róluk információt.  Így született meg az a gondolat is, hogy az általam legjobbnak tartott 20 registry beállítást, és annak leírását bele tegyem a könyvbe. A 20 beállítás elenyésző töredéke annak a korlátlan lehetőségnek, amit ilyen módon be tudsz állítani a Windows regisztrációs adatbázisában. Ennél a 20-nál jóval több, több száz beállítást gyűjtöttem össze és írtam le, amelyeknek a tesztelése folyamatban van.

A tesztelés befejeztével, amennyiben alkalmasnak találom arra, hogy bárki alkalmazhatja ezeket a beállításokat. Akkor bővíteni fogom vele, a most megjelent húsz beállítást tartalmazó csomagot. És ahogy ezt minden más anyagomnál is így van, itt is, a bővítés INGYENES lesz. Ennek mindössze egyetlen feltétele van. Hogy most jelentkezel, és megszerzed a 20 beállítást tartalmazó csomagot. 

Ezzel segítek neked…

Mikor lesz hasznos neked ez a beállítás csomag?

Ha nem szeretnél a bejegyzésekkel bajlódni, nem szeretnéd manuálisan módosítani a regisztrációs adatbázist.

Ha egyszerűen csak szeretnél sokkal gyorsabban haladni, akkor ezekkel az előre elkészített regisztrációs fájlokkal megteheted.

A legtöbb fájl esetében annyit kell tenned, hogy kettőt kattintva rá, elindítod a registry bővítést.

Mit mondanak azok akik már olvasták a könyvet, és használták a .reg fájl gyűjteményt?

Könnyen érthető, mégis teljes részletességgel bemutatja a regisztrációs adatbázist. Akár kezdő vagy akár haladó szinten kezeled a géped, találsz benne praktikus dolgokat.

Ajándékba kaptam egy használt számítógépet, az egyik .reg fájl segítségével végre át írhatom a rendszerben a tulajdonos nevét a sajátomra. Persze van még több is ami tetszik, de ez különösen.

Kálmán Julianna

Mennyibe kerül?

Említettem már, hogy több száz beállítást gyűjtöttem össze, mindegyiket egyenként ellenőrzöm. Ha megfelelően működik, akkor elkészítettem hozzá a magyar nyelvű .reg fájlt, és végül kategorizálom. Hogy neked már ne kelljen ezzel bajlódni. Szóval, ha a ráfordított munkaórák alapján áraznám be ezt a csomagot, simán kérhetnék érte 50 000 Ft-ot, vagy akár 100 000 Ft-ot is. Nézd csak mennyi munka van vele:

 • Átkutatni több száz honlapot
 • Kigyűjteni az egyes beállításokat
 • Feltelepíteni egy Virtuális Windowst
 • Egyenként letesztelni a beállításokat
 • Elkészíteni hozzá a magyar nyelvű .reg fájlt
 • Az elkészült .reg fájlt újra ellenőrizni
 • És kategorizálni

A  csomagban a 40 legpraktikusabb beállítást válogattam össze, már ennek a 40 fájlnak az ára is 5-10 000 Ft lenne, ha a teljes gyűjteményhez hasonlítom. Bár sokat dolgoztam vele, mégsem fogok sem 100 000 sem 50 000 forintot, de még 5-10000 Forintot sem kérni érte. Persze később, amikor már 150-200 fájl lesz a csomagban, jelentősen meg fogom emelni az árát.

De most, egy szerény 3990 Ft-os bevezető árat határoztam meg a csomagra, amelyre most egy korán kelő akcióban, még egy jelentős 50 %-os kedvezményt is adok. Így mindössze 1995 Ft ért elviheted a 40 fájlt tartalmazó csomagot, és a hozzá tartozó örökös tagságot. Ami azt jelenti, hogy neked a későbbiekben, amikor bővítem a csomagot és emelkedik az ára, már egy fillérrel sem kell többet fizetni. Amikor kiadok egy csomag bővítést, azt te már teljesen INGYEN kapod meg, ha most élsz ezzel a kedvező lehetőséggel.

Ez Garantáltan működik?

Igen. Működik, hiszen részletesen leteszteltem, egyszer magát a beállítást, és egyszer a belőle készült .reg fájlt. Biztos lehetsz benne, hogy végrehajtja a feladatát. És neked nem kell a Beállításjegyzékben keresgélni, kulcsokat, azonosítókat megadni, létrehozni, értékeket beírogatni. 

Ha tényleg szeretnél problémák nélkül, és gyorsabban haladni, nincs más hátra, csak kattints itt lent a gombra, és vidd el a csomagod.

Szóval mire vársz?

Kérd most a saját registry csomagodat!

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás