Ismerd meg és kezdd el bátran használni. Csak nyerhetsz vele!

Total Commander kezdőknek online tanfolyam

Ennyi idő múlva nyílik a rendelési oldal!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Szia,

Command Erwin vagyok, még akkor születtem mikor a Total Commandert, Windows Commander-nek hívták. Sajnos egy szép napsütéses napon levelet hozott a posta amiben az állt, hogy nem használhatjuk a Windows nevet, mert lesz nagy nemulass, ha mégis. Így aztán keresztelőt tartottunk, a programnak találtunk is egy jó kis nevet azóta is boldogan használja. Na de az Erwin, az nem hasonlít semmire, és különben is én nem akarom megváltoztatni a nevem. Én akkor is Erwin maradok, ha piros meg kék floppyk potyognak az égből. OK tudom az Erwin-t nem is így írják, na de én, én megtehetem mégis csak nemesi felmenőim vannak. Amúgy meg szerintem te tudod is, hogy miért írtam így, ha nem, megsúgom. (Windows Commander azaz Win Commander, most hopsz egy csere és CommanderWin, egy picikét még szépítgetjük és készen is van Command Erwin)

 

Most, hogy már ismersz nem is szaporítom tovább a szót, mert még rengeteg dolgunk van.

Én foglak végig kalauzolni ezen az oldalon, ha készen lesz, persze most még picit várnod kell. Fent a lap tetején látod a számlálót, ha elfogynak a számok és csak nullákat látsz majd, no akkor készen is leszünk.

Most viszont szeretnélek elhívni egy kicsit játszani, mert én imádok játszani. Remélem te is.

Tudod hamarosan itt lesz az új Total Commander kezdőknek tanfolyam. És azt találtam ki, hogy adok neked egy hozzáférést, hogy megtanuld te is a használatát. Nekem már évek, sőt évtizedek óta nagyon jó barátom és sokat segít. Szeretném ha neked is segítene. 

Na jó, de csak úgy nem osztogathatom az ajándék tanfolyamokat. Ezért arra gondoltam, hogy játszunk egyet. Itt lent, megmondod a neved, hisz én is bemutatkoztam, beírod az e-mail címed, ez azért kell, hogy tudjam hova küldeni az ajándékod. És végül meg tippeled, az Új Total Commander kezdőknek tanfolyam árát. Ebbe a mezőbe csak számokat kell majd írnod, nem kell se pont, se a Ft jelölés csak a számok OK? 

 

Éééééééssss, ha pontosan eltalálod, tiéd a tanfolyam teljesen ingyen.

Na mit szólsz, jó kis játék ugye, akkor csapjunk is a billentyűkre!

Ajjaj, majdnem el felejtettem, a játék szabályokat. (mert annyira örülök, hogy megint játszhatok)

Szóval a játék szabályok…

Valós e-mail címet és teljes nevet kell megadni, mert csak így tudlak értesíteni, ha te nyertél.

Nettó árat adj meg, magyar forintban, és csak a számokat írd be, ja ezt már mondtam.

A játék határideje: 2022. június 15 08:00

A nyertest még aznap kiértesítem.

Eddig adhatod le a tipped

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vezetékneved:
Keresztneved:
E-mail címed:
A te ártipped, csak számokat írj:
Pcegyszeregy

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás